Promenad och mat ...

Hej hej!

Idag åt jag frukost runt 11, trots att jag vaknade klockan 4 på morgonen :/ Det blev en dl musli och en dl yoghurt. Det är inte så där värst mycket och jag tänker mig att det blev ca 200 kcal totalt. Tyvärr raderades bilden från mobilen, så ni får nöja mer med bilder på de andra måltiderna ;)

Lunchen blev en "rektangel" äggnudlar med kokt kyckling och sallad - ungefär 300 kcal.
Middagen blev en kopp te med vilda bärsmak.. efter en period börjar man gilla smaken och en "chokladbar". Nu kanske ni tänker att jag gjorde ett dåligt val, men jag äter endast det jag är sugen på. Det funkar inte för mig att äta nyttigt när jag är sugen på något annat. För mig är det ungefär som att köpa en Nokia när man egentligen vill ha en Samsung. Köper du det du inte vill ha kommer du inte känna dig nöjd, därför kommer du att sträva efter att hitta andra saker som kan glädja dig. Vilket resulterar i att du gör av med mer pengar i slutändan än om du hade köpt Samsungen från början. Och jag är inte sockerberoende, därför påverkar det inte mitt sug på något sätt.. ;) Det var gott.

Middagen gick på 156 kcal.. sammanlagt blev det alltså 656 kcal, egentligen 700 kcal då jag åt en jorgubbe, en clementin och isbergssallad emellan måltiderna. Ändå är jag nöjd med dagens resultat :) Fortsätt kämpa på, jag räknar dagens kamp som framgång <3

Jag hoppas att jag håller motivationen uppe ... <3

Ojj.. jag glömde visst att jag promenerade i ca 2 timmar - återigen med min vän som jag nämnde förut. Så ja.. hur mycket kan jag ha gjort av med tro? Enligt en hemsida ska det vara ca 300 kcal. Är jag glad nu? Yes man!



Lunchen- haha visst blir ni sugna på mat nu?



Middagen

Ha det fint allihopa och respekt till er som fortsätter kämpa!


Dag 2

Godmorgon! ^^)

Ny dag här ... usch kunde inte somna efter att jag gick upp klockan 4 imorse. Jag får väl sova när jag blir trött helt enkelt. Även idag ska jag äta under 500 kcal :) Jag ska även svara på frågan för dag 2

Dag 2. Hur lång är du? Tycker du om din längd?

Jag är 163 cm lång. Jag trivs bra med den, men jag skulle gärna vilja vara några cm längre typ 166/167. Ibland vill jag vara riktigt lång, typ 180 cm! Men sen så nej ... jag vill nog inte synas sådär överallt, samtidigt vill jag ha högklackat på mig, haha :P Självklart kan man ha det på sig och ändå se snygg ut, men jag vill inte se ut som en individ med mutationer som få människor har. Så det positiva är nog att bli ruksigt vacker, samtidigt ha eleganta skor på sig

Pjuh..

Hej hej!

Idag vaknade jag ganska sent, gick upp och började räkna lite matte. Nu måste jag verkligen försöka hålla motivationen uppe sista månaden... men ni vet ju hur det är SUCK! Trots att matematik är min stora passion i livet så känner jag att jag vill göra annat ibland. Aja, jag har fortfarande inte ätit något :P men jag måste äta middag med mamma sen. Ja, vi äter SEN middag i vår familj. Första dagen med ABC vilket innebär 500 kcal och det klarar jag lätt ;)

Träffade en kompis idag och jag tror att vi gick i ungefär 3 timmar. Fy fasen vad trött jag kände mig efteråt men samtidigt riktigt glad, jag måste ha gjort av med en hel del.

Nu har jag ätit och det blev köttsoppa - köttbitar i soppa helt enkelt med kokta kikärter. Utöver det åt jag en dadel och en skål sallad med olika grönsaker.  Jag tror inte att jag hamnade över 500 kcal, det låter osannolikt.

Snart ska jag sova för jag är trött, men jag måste göra mina skoluppgifter först ;)

Ha det gött!



Det ser inte gott ut, men det var det :P

.


LISTA

Dag 1. Vad du väger nu och vad din drömvikt är.
Dag 2. Hur lång är du? Tycker du om din längd?
Dag 3. Din favorit thin-inspration bild, samt VAD det är som gör henne på bilden som din förebild.
Dag 4. Din största rädsla för att gå upp i vikt är..
Dag 5. Varför vill du verkligen gå ner i vikt? Gör du det för din egen skull?
Dag 6. Hets äter du? Om ja, varför tror du att du gör det?
Dag 7. Vet dina föräldrar att du försöker gå ner i vikt? Bryr de sig?
Dag 8. Din/Dina träningsrutiner.
Dag 9. Har någon kommenterat din vikt negativt?
Dag 10. Vad är det svåraste som du har fått ge upp under din viktminskning?
Dag 11. Din favorit-thinspo blogg? Varför just den?
Dag 12. Vad äter du vanligtvis under en dag?
Dag 13. Förlorar du vikt hälsosamt eller icke-hälsosamt?
Dag 14. Vad är ditt ultimata målvikt? När tror du att du kommer nå den?
Dag 15. Är du vegetarian eller vegan? Om du är det, har det hjälpt dig att gå ner i vikt?
Om du inte är det, har du någonsin funderat på att bli det?
Dag 16. När bestämde du dig för att gå ner i vikt?
Dag 17. Har du en ätstörning?
Dag 18. Vilken mat är din svaghet?
Dag 19. När är den senaste gången du åt snabbmat?
Dag 20. Favorit diet?
Dag 21. Vilken är din klädstorlek?
Dag 22. Vilken är din lägsta vikt? Hur och varför gick du upp i vikt?
Dag 23. Spelade media in när du bestämde dig för att gå ner i vikt?
Dag 24. Hur känner du inför begreppen pro-ana/mia?
Dag 25. Har du någonsin spytt? Om du har det, beskriv din första erfarenhet?
Dag 26. Vilken form av träning använder du dig mest av för att gå ner i vikt?
Dag 27. Hur känner du för att vara i närheten av mat?
Dag 28. Vill du ha mellanrum mellan benen? Varför?
Dag 29. Din definition av vad som är vackert.
Dag 30. 10 fakta om dig! Och vad väger du nu?

Dag 1


Dag 1. Vad du väger nu och vad din drömvikt är.

Just nu väger jag 65.7 kilo enligt min digitala våg hemma. Självklart tycker jag att det är för mycket och skulle väldigt gärna vilja ha en lättare kropp. Nu kanske ni undrar varför jag inte har gjort något åt saken - det har jag faktiskt försökt med men på grund av brist på erfarenhet använde jag fel metoder. Nu har jag hittat ABC dieten och den verkar vara helt toppen ;)

Alltså... det beror på, jag kan inte säga en specifik vikt, utan jag får se när jag känner mig nöjd :) Men någonstans runt 45 kilo skulle vara helt underbart - för tillfället.

Jag ar en hel del annat att berätta men jag såg att frågorna kommer senare på listan så jag vill inte berätta samma sak två gånger.

Kram!

29 April 2012

Hej alla!

Idag börjar jag med ABC dieten och jag kommer varje dag att ladda upp bilder på maten jag äter :) Idag ska jag äta 500 kcal eller mindre. Jag ska försöka hålla mig så lågt som möjligt. Dieten håller på i 50 dagar, så jag kommer ha nått mitt mål den 17 Juni :D:D:D IIIH, jag hoppas verkligen att jag ska ha nått målet då. Man ska gå ner ungefär 15 kilo och då kommer jag alltså väga 48.5 kilo och det är bra till att börja med ;) Jag vill verkligen det här, det skulle vara helt underbart att fixa det. Jag ska ge mitt allt. Jag har fixat två glas och lagt mynt i ena glaset för varje dag jag klarar av, hoppas att alla mynten flyttar öve till andra glaset till den 17:de.

Imorgon, eller idag ska jag bara äta ett mål, och det blir nog någon köttgryta om mamma säger att jag ska äta det hon har lagat.

Keep fighting!

Hej!

Hej alla läsare och välkommen till min blogg :)

Jag kommer att skriva om allt möjligt här och ni är välkomna att kommentera. Ett av mina många mål är att få en kropp som jag är nöjd med - en som väger 45.0 kilo. För tillfället väger jag 64.5, ungefär 20 kilo mer.

Just det, jag är 17 år gammal :)

RSS 2.0